Go with your natural flow

Keuzes maken, het was nooit mijn sterkste kant. In me fluisterde de angst om een verkeerde keuze te maken, om te falen, heel luid. Meer dan dat nog leefde ik in de overtuiging dat ik niet goed genoeg was, dat ik niet echt mocht stralen.

Deze blog terug lanceren, betekende voor mij een eerste stapje richting meer naar buiten komen met wat ik heel graag doe, onder andere schrijven. Ik (be)leef pure momenten, en toch kan ik me er niet aan zetten om ze hier te delen.

Dat delen doe ik wel met de mooie mensen rond me heen, ik gebruik wat er op mijn pad komt, van een hertje redden over in de file staan, als inspiratie voor yogalessen en in coaching. En misschien, zo bedacht ik me, zit daar wel ècht mijn kracht: leven en niet online, wel net weg van dat blinkend scherm een lichtpuntje zijn voor mensen (rond me heen) die het nodig hebben.

Ik zet er bewust geen vraagteken bij, precies omdat ik diep vanbinnen weet dat dit is wat me drijft. Het betekent ook dat ik deze blog loslaat, ‘t is te zeggen: ik ga hier voorlopig niet meer schrijven, dat deed ik toch al niet ;-). De domeinnaam hou ik wel, die vind nog altijd heel erg bij me passen, en wie weet doe ik er ooit nog wel iets anders mee.

Voor nu richt ik me op het yoga lesgeven, op het volgen van workshops, op het verdiepen van mijn coaching skills, op genieten, op… zotgraag leven. Wil je me verder volgen? Neem dan zeker een kijkje op VieKi, mijn nieuwe yoga/coaching account in de maak, op SUP_Explore_Discover, of…we vinden elkaar wel met veel plezier in het (be)leven.

Categories: Hors Catégorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *