Navigation Menu+

To be… real

Posted on Aug 4, 2017 by in Vie | Hors Categorie | 0 comments

To be... real

Geen zorgen! Het gaat goed met me! Deze selfie nam ik begin vorig jaar toen ik er even helemaal door zat.  Ik postte hem op facebook als een statement, met de volgende boodschap:

“Most of you know me as being positive, happy, energetic, always smiling. That’s me. But I got my sad moments too, like we all do. At this moment I am feeling sad. Tired. Broken. No worries. It’s not bad. After a busy week and weekend, I just need some decent sleep, that’ll do the trick, tomorrow I will smile again knowing life is good. Yet I do share this picture because I believe it is ok not to feel ok. We all strive for happiness, joy and we want to show how happy we are. Why are we so afraid to show our vulnerable side? Why are we so afraid to be… real?”

Meer dan een boodschap naar de buitenwereld toe, was het ook een boodschap voor mezelf. Waarom was ik zo bang om… ? Ik kreeg ontzettend veel mooie, oprechte berichten en steun na het posten van deze foto. De positiviteit en de liefde die ik had rondgestrooid, kwamen naar me terug. Opengebroken kon ik ze ook eindelijk accepteren en binnenlaten in mijn leven. Ik voel me zoveel beter vandaag, dichter bij mezelf en daardoor sterker en zelfzekerder. Ik geloof dat de tranen van toen de glimlach van vandaag hebben doen groeien. Ik heb mezelf weleens in de arm geknepen. Na me zolang niet ok voelen, was het best wel wennen om dat weer wel te doen. Om te geloven dat al die goeie dingen die op me afkomen echt zijn. Dat het kan. Angst heeft ondertussen plaatsgemaakt voor vertrouwen: het kan! En dat geeft me rust om stapje voor stapje – d’r is geen haast bij – verder te bouwen aan m’n plannen. Al knijp ik me soms toch nog even in de arm… Zonder twijfel komen er nog momenten dat het minder goed zal gaan. Dat hoort erbij. After all, I am… real. En daar herinnert de foto hierboven me aan. There is so much beauty hidden in rawness…

 

En dat ‘k dus niet stilgezeten heb de afgelopen maanden, en in de achtergrond heb ‘k ook wel wat geschreven. Coming up, soon:

  • Yogateacher ( waarover zou dat nu kunnen gaan?)
  • my fave travel memory: boobie hugs! ( jaja, boobie hugs)
  • Over kikkers, prinsen en prachtige monsters ( géén tinderverhaal! 🙂 )

Tot snel!

Benieuwd naar meer?

Laat hier je naam en e-mailadres achter. Je krijgt een berichtje zodra er een nieuw verhaal verschijnt.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *