Navigation Menu+

Schaapjes tellen…

Posted on Apr 8, 2017 by in Vie | Hors Categorie | 0 comments

lammetjes

Het eerste schaapje huppelde voorbij, en vertelde over zijn avonturen in thuisland Ierland.
Een tweede schaapje vroeg hem of het daar niet te veel regent. Daar houdt ze niet van, haar krulletjes gaan er zo plat van liggen. Vol afschuw kijkt ze naar schaapje drie dat dartel naakt verschijnt. “No worries, dude. In Australië is het zo warm dat we onze krullen scheren.” verklaart hij zijn uiterlijk. Schaapje twee gaat er vast nooit naartoe. Zij valt voor de blonde krul die speels over het voorhoofd van schaapje vier valt. Hij kijkt haar diep in de ogen, en neemt haar mee naar Hollywood waar hij als acteur hoge toppen scheert.

Ier en Oz laten het niet aan hun hart komen.
“Tijd voor ‘drink je buikje nu maar vol!’ grijnzen ze naar elkaar.
Gelijk plunderen ze de ganse voorraad bier. Nu begrijp ik hoe het komt dat het hen lukt om kindjes zoetjes te doen slapen…

Ondertussen liggen Oz en Ier hier helemaal uitgeteld. Snurken dat dat kan zo’n bezopen schaap! Ze gaan schrikken van de kater morgenvroeg. Alhoewel, die zit me nogal schaapachtig aan te kijken.

Schaapjes tellen, altijd een goed idee! Ook al lukt het me niet om de slaap te vatten. Die vier hebben echt wel de grote boze wolf weggejaagd. Dààr kunnen Roodkapje en de zeven geitjes nog iets van leren!

468 ad

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *