Navigation Menu+

Hopes and dreams

Posted on Aug 30, 2017 by in Vie | Hors Categorie | 0 comments

zonsondergang

Gisteren lag ‘k na een pittige mountainbikerit uit te rusten in het veld. Met m’n rug in het gras turend naar de warme nazonsonderganglucht. En nu verwacht jij natuurlijk een lyrische omschrijving van hoe dat was en hoe ik me voelde? Ha! Ja, ‘t was echt wel mooi! Maar vind je het goed als ik het deze keer met muziek zeg? Met een nummer dat een vriendin van me gisteren deelde op het moment dat ik daar in de natuur lag te dromen. Dat nummer was er namelijk boenk op! Die vriendin van me ging door een moeilijke periode. En zo zie je maar dat je ook dan toch – zelfs zonder het te bedoelen – iemand anders kan inspireren en blij maken…

“Don’t let it go,anything you wish for is closer than it seems.All that you see, right there in your dreams, you can make it real. All that you need, if you close your eyes and follow what you feel.”

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *